Assortiment

Ons assortiment

Hieronder kunt u een klein kijkje nemen van wat wij u kunnen bieden:
Eigenlijk zijn wij een natuurdrogisterij ( wij zijn Erkend drogist via het CBD dat is de koepelorganisatie van de Nederlandse drogisterijen ) en natuurvoedings winkel met veel vers uit de buurt, met daarnaast persoonlijk uitgebreid advies.
Het is namelijk zo dat iedereen een ander verhaal heeft en dus ook een ander advies nodig heeft.

Kom vooral gewoon eens langs in de winkel om te zien wat wij allemaal verkopen!

Gallerij

Biologische winkel zijkant Biologische winkel Elene Biologische thee Pukka Biologische winkel binnen Biologische groente kraam Biologische winkel voorkant Biologische fruit Biologische hollandse groenten Biologische medicijnen BACH Biologische zeep Biologische medicijnen

Dit alles en nog veel meer!

Mocht u iets missen in ons assortiment dan horen wij dat graag !!

Gifts

Wij maken graag voor u of met u een leuk cadeau pakket voor elke gelegenheid. Daarbij kunt u denken aan fruitmanden, kerstpakketten of leuk gevulde mandjes met cosmetica en/of voedingsproducten. Heel grappig is dat wij op een ouden houten plank een door u samengesteld pakket kunnen maken met daarin dus wat U wil!! Wij hebben natuurlijk ook cadeau bonnen.

Dieet

Wilt u graag aanvullend advies over welk dieet dan ook ? Wij nemen graag de tijd om met u naar het juiste product voor uw dieet te zoeken!

Laten bezorgen?

Wij brengen de boodschappen graag bij u thuis!

online

Hier kunt u uit heel veel producten kiezen en het bij ons in de winkel laten bezorgen zodat uw boodschappen klaar staan als u bij ons in de winkel komt: bewustwinkelen.nl Dit is de consumenten bestelsite. Kijk op www.bewustwinkelen.nl voor meer informatie.

Geef een reactie